Aikataulu & varaus

5 x kortti 55€ (voimassa 30.4.2022 saakka) ja kertamaksu 12€ (hinnat sis. ALV:n). Lue lisää täältä.

Viikkoaikataulu

Joogatunnit 19.1.2022 - 30.4.2022:

Keskiviikkoisin

19 - 20.15   Lempeä jooga Särkiniemen koululla (Lohkaretie 15, 70700 Kuopio). Sisäänkäynti takaovesta.


Varaus

Näin teet varauksen:

1. Klikkaa itsesi sivulle www.varaaheti.fi/joogaliikekuopio nähdäksesi tulevat tunnit. Jos osallistut mukaan kertamaksulla, voit varata paikkasi joko kirjautumalla sisään tai ilman käyttäjätiliä. 5 kerran korttien haltijat kirjautuvat sisälle käyttäjätunnuksella (luo uusi tili tai käytä vanhaa, jos omaat jo tunnukset), jotta kortti saadaan yhdistettyä oikealle asiakkaalle ja että järjestelmä pystyy kirjaamaan käyntikerrat oikein. Varauksesta tulee vahvistussähköposti. Tee varaus viimeistään 2h ennen tunnin alkamista.

2. Maksa tunti joko etukäteen tai paikan päällä (lisätietoa maksamisesta täällä).

Huom! 5 -korttien ostajat, tee ensimmäinen varaus järjestelmän kautta kuten ohjeistettu ylempänä. Maksun jälkeen ko. kortti liitetään Varaa heti -käyttäjätiliisi ja joogakerrat vähennetään kortilta. Maksulla ei ole kiirettä - sen ennättää tehdä myös paikan päällä, jos et halua maksaa etänä.

Esteen sattuessa voit peruuttaa tuntisi vähintään 4h ennen alkamisaikaa järjestelmän kautta. Jos varasit ilman käyttäjätiliä, vahvistusähköpostissa on linkki, jota kautta voit perua osallistumisesi.