Info

Info ja käyttöehdot

Tunneille saavat osallistua kaikki aloittelijoista jo aiemmin harrastaneisiin! Nykyisellä kuntotasolla ei ole väliä, jooga sopii kaikille erilaisin variaation. Jokainen joogaa oman tasonsa mukaisesti kehoaan kuunnellen.

Pukeudu joustaviin ja mukaviin vaatteisiin! Liikkuva hatha -tunnille osallistuessa saattaa tulla kuuma liikkeitä tehdessä, kun taas Lempeä hatha sisältää paljon rauhallisia liikkeitä ja venyttelyä, joten pitkähihainen (ja villasukat!) voivat olla tarpeen. Liikuvassa hathassa joogataan paljain varpain.

Ota oma jooga/jumppamatto mukaan! Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata maton meiltä (2 €/kerta). Matot pyyhitään hygieniasyistä aina käytön jälkeen - saat siis aina puhtaan maton käyttöösi. Ota myös viltti/huopa mukaan Lempeä hatha -tunnille.

Ilmoittaudu tunnille kohdasta "Varaus".  Mikäli tarvitset vuokramaton, tee varaus vähintään 4 tuntia ennen alkamisaikaa. Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, voit tehdä peruutuksen joko Yhteyslomakkeella, tekstarilla/Whatsappillä numeroon 041 3183020 tai lähettämällä sähköpostia info@joogaliike.fi. Saat tiedon sähköpostiisi mikäli tunti on täynnä tai perutaan.

Tule paikalle noin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta sinulla on aikaa asettua mukavasti paikallesi.

Maksaminen onnistuu joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Muita maksuvaihtoehtoja ovat Eazybreak, Smartum, Edenred, ePassi, Tyky, Apple Pay, Samsung Pay ja Google Pay.

Laitathan puhelimen äänettömälle tai pois päältä. Omat tavarat voi ottaa mukaan saliin. Huomaathan kuitenkin, että Joogaliike Kuopio ei vastaa tavaroista ja/tai naulakkoon jätetyistä vaatteista. 

Kerro aina ohjaajalle, mikäli sinulla on sairauksia tai muita terveyteesi vaikuttavia tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa joogaharjoitukseesi. Jos sinulla on epävarmuutta joogan soveliaisuudesta itsellesi, konsultoi lääkäriäsi ennen joogan aloittamista. Aloittamista ei suositella raskauden aikana, ellet ole joogannut jo ennen raskautta. Tällöin joogaa voi jatkaa ensimmäisen kolmanneksen jälkeen tietyin variaatioin. Kerro aina ohjaajalle raskaudestasi! 

Noudata aina ohjaajan antamia ohjeita oman ja muiden turvallisuuden ylläpitämiseksi. Joogatuntimme ovat suunnattu aikuisille, mutta myös alaikäiset (yli 15 v.) ovat tervetulleita mukaan huoltajan seurassa.

Joogaliike Kuopio noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. 

Tervetuloa mukaan!