Info

Pukeudu joustaviin ja mukaviin vaatteisiin! Lempeä hatha sisältää paljon rauhallisia liikkeitä ja venyttelyä, joten pitkähihainen (ja villasukat!) voi olla tarpeen.

Ota oma jooga/jumppamatto mukaan (pituus noin 160-180cm). Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata joogamaton (2 €/kerta). Ota myös paksuhko viltti/huopa mukaan Lempeä hatha -tunnille. Halutessasi voit ottaa mukaasi myös oman joogatiilin ja -vyön.

Tule paikalle noin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta sinulla on aikaa asettua mukavasti paikallesi.

Pidä puhelin äänettömällä tunnin ajan. Omat tavarat voi jättää naulakkoon tai ottaa mukaan saliin (Joogaliike Kuopio ei vastaa tavaroista ja vaatteista). 

Kerro aina ohjaajalle, mikäli sinulla on sairauksia tai muita terveyteesi vaikuttavia tekijöitä (kuten raskaus), jotka saattavat vaikuttaa joogaharjoitukseesi. Jos olet epävarma joogan soveliaisuudesta itsellesi, konsultoi lääkäriä ennen aloittamista. Aloittamista ei suositella raskauden aikana, ellet ole joogannut säännöllisesti jo ennen raskautta. Tällöin joogaa voi jatkaa ensimmäisen kolmanneksen jälkeen tietyin variaatioin.

Noudata aina ohjaajan antamia ohjeita oman ja muiden turvallisuuden ylläpitämiseksi. Joogatunnit ovat suunnattu aikuisille, mutta myös alaikäiset (yli 15 v.) ovat tervetulleita mukaan huoltajan seurassa.

Kuva: Harri Katainen