Info

Info ja käyttöehdot

Tunneille saa osallistua kaikki aloittelijoista jo aiemmin joogaa harrastaneisiin! Nykyisellä kunto/notkeustasolla ei ole väliä, jooga sopii useimmille erilaisin variaatioin. Jokainen joogaa oman tasonsa mukaisesti kroppaansa kuunnellen.

Pukeudu joustaviin ja mukaviin vaatteisiin! Liikkuva hatha -tunnille osallistuessa saattaa tulla kuuma liikkeitä tehdessä, kun taas Lempeä hatha sisältää paljon rauhallisia liikkeitä ja venyttelyä, joten pitkähihainen (ja villasukat!) voi olla tarpeen. Liikuvassa hathassa joogataan paljain varpain.

Ota oma jooga/jumppamatto mukaan! Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata maton meiltä (2 €/kerta). Ota myös viltti/huopa mukaan Lempeä hatha -tunnille.

Ilmoittaudu tunnille kohdasta "Varaus".  Varausjärjestelmä sulkeutuu klo 15 saman päivän tunneille, sen jälkeen ilmoittautuminen suoraan numeroon 041-3183020 joko viestillä tai soittamalla. Varausjärjestelmästä ei tule vahvistussähköpostia, mutta tunnilla on tilaa jos se näkyy järjestelmässä. Jos et pääsekään varaamallesi tunnille, voit tehdä peruutuksen 4 tuntia ennen alkamisaikaa joko Yhteyslomakkeella, tekstarilla/Whatsappillä numeroon 041-3183020 tai lähettämällä sähköpostia info@joogaliike.fi. Mikäli tunti perutaan saat ilmoituksen sähköpostiisi.

Tule paikalle noin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta sinulla on aikaa asettua mukavasti paikallesi.

Maksaminen onnistuu joko käteisellä, pankki- ja luottokortilla, Mobilepaylla sekä eri liikuntaeduilla (ePassi, Eazybreak, Smartum (SmartumPay, QR-maksu & setelit), Edenred, Tyky). Myös Apple Pay, Samsung Pay ja Google Pay ovat käypää valuuttaa.

Pidä puhelin äänettömällä (tai jätä kokonaan kotiin!). Omat tavarat voi jättää naulakkoon tai ottaa mukaan saliin (Joogaliike Kuopio ei vastaa tavaroista ja/tai vaatteista).

Kerro aina ohjaajalle, mikäli sinulla on sairauksia tai muita terveyteesi vaikuttavia tekijöitä (kuten raskaus), jotka saattavat vaikuttaa joogaharjoitukseesi. Jos olet epävarma joogan soveliaisuudesta itsellesi, konsultoi lääkäriä ennen aloittamista. Aloittamista ei suositella raskauden aikana, ellet ole joogannut säännöllisesti jo ennen raskautta. Tällöin joogaa voi jatkaa ensimmäisen kolmanneksen jälkeen tietyin variaatioin. 

Noudata aina ohjaajan antamia ohjeita oman ja muiden turvallisuuden ylläpitämiseksi. Joogatuntimme ovat suunnattu aikuisille, mutta myös alaikäiset (yli 15 v.) ovat tervetulleita mukaan huoltajan seurassa.

Joogaliike Kuopio noudattaa EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. 

Sitten vaan joogaamaan!