Info

Tunneille ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista jo aiemmin joogaa harrastaneisiin! Nykyisellä kunto/notkeustasolla ei ole väliä, jooga sopii useimmille erilaisin variaatioin. Joogaa oman tasosi mukaisesti kehoasi kuunnellen.

Pukeudu joustaviin ja mukaviin vaatteisiin! Liikkuva hatha -tunnille osallistuessa saattaa tulla kuuma liikkeitä tehdessä, kun taas Lempeä hatha sisältää paljon rauhallisia liikkeitä ja venyttelyä, joten pitkähihainen (ja villasukat!) voi olla tarpeen. Liikuvassa hathassa joogataan paljain varpain.

Ota oma jooga/jumppamatto mukaan (pituus noin 180cm). Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata joogamaton (2 €/kerta). Ota myös paksuhko viltti/huopa mukaan Lempeä hatha -tunnille. Halutessasi voit ottaa mukaasi myös oman joogatiilin ja -vyön.

Tule paikalle noin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jotta sinulla on aikaa asettua mukavasti paikallesi.

Pidä puhelin äänettömällä tunnin ajan. Omat tavarat voi jättää naulakkoon tai ottaa mukaan saliin (Joogaliike Kuopio ei vastaa tavaroista ja vaatteista). 

Kerro aina ohjaajalle, mikäli sinulla on sairauksia tai muita terveyteesi vaikuttavia tekijöitä (kuten raskaus), jotka saattavat vaikuttaa joogaharjoitukseesi. Jos olet epävarma joogan soveliaisuudesta itsellesi, konsultoi lääkäriä ennen aloittamista. Aloittamista ei suositella raskauden aikana, ellet ole joogannut säännöllisesti jo ennen raskautta. Tällöin joogaa voi jatkaa ensimmäisen kolmanneksen jälkeen tietyin variaatioin.

Noudata aina ohjaajan antamia ohjeita oman ja muiden turvallisuuden ylläpitämiseksi. Joogatunnit ovat suunnattu aikuisille, mutta myös alaikäiset (yli 15 v.) ovat tervetulleita mukaan huoltajan seurassa.

Kuva: Harri Katainen